Duminica 29 Septembrie

CFR Cluj, învinsă categoric de UTA, pe teren propriu. Suporterii au cerut demisia lui Dan Petrescu REZUMAT VIDEO


CFR Cluj a pierdut cu 1-3 partida cu UTA, disputată sâmbătă seara la Cluj-Napoca. Au marcat: Tachtsidis 47 / V. Costache 13, Omondi 64, Kadiri 74

În fața unei echipe care nu mai câștigase de șase etape, clujenii au jucat slab, au comis multe greșeli, mai ales în defensivă. 

CFR Cluj a ratat o oportunitate importantă de a se apropia de rivala locală, Universitatea Cluj, care tocmai fusese învinsă de Poli Iași, după o prestație dezamăgitoare în Gruia în partida disputată împotriva UTA Arad. Începutul meciului a fost unul apatic pentru clujeni, fără ocazii semnificative, iar în minutul 13 a venit prima lovitură.

Ciprian Deac a pierdut mingea la 40 de metri de poartă, iar Omondi a profitat, lansându-l perfect pe Valentin Costache, fostul jucător al CFR-ului. Acesta a marcat din afara careului, după o ieșire hazardată a portarului Mihai Popa, care nu a reușit să blocheze mingea.

După deschiderea scorului, UTA a renunțat la ofensivă, preferând să se apere. CFR a dominat posesia, dar nu a reușit să creeze pericol real, singurele ocazii notabile fiind șuturi de la distanță care nu au pus probleme serioase portarului advers.

Clujenii au revenit mai determinați după pauză și au egalat rapid în minutul 48, când Panagiotis Tachtsidis a înscris cu capul după o centrare venită din partea lui Korenica. Golul părea să readucă speranța pentru echipa lui Dan Petrescu, însă UTA a răspuns imediat.

În minutul 64, Costache i-a întors serviciul lui Omondi, care a profitat de o apărare clujeană dezorganizată și a înscris pentru 2-1. Situația s-a agravat în minutul 74, când Omondi a oferit o nouă pasă decisivă, de data aceasta pentru Kadiri, care a marcat un gol spectaculos cu un lob de la 11 metri.

CFR Cluj a mai avut câteva ocazii până la final, însă nu a reușit să schimbe soarta meciului. UTA Arad s-a impus cu 3-1, iar clujenii au ratat șansa de a se apropia de liderul U Cluj, continuând să arate semne de criză.

Spre final, suporterii au scandat în repetate rânduri ”DEMISIA! DEMISIA!” cu referire la antrenorul Dan Petrescu.





Comentarii Facebook