CFR Cluj, învinsă de CSU Craiova în Gruia. Dan Petrescu și-a vărsat nervii pe brigada de arbitri:,,Tensiunea e foarte mare pentru mine"


CFR Cluj a fost învinsă de către CSU Craiova, cu scorul de 2-0, pe stadionul Dr Constantin Rădulescu. Dan Petrescu și-a vărsat nervii asupra arbitrilor după ce echipa sa a rămas în 10 oameni încă din prima repriză. 

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă s-a impus prin golurile marcate de Elvir Koljic (51), cu capul dintr-un corner executat de Azor Mekvabişvili, şi de Alexandru Mitriţă (90+5), din pasa lui Carlos Mora.

Universitatea a profitat de faptul că echipa din Gruia a jucat repriza secundă în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Mohammed Kamara, pentru al doilea cartonaş galben.

CFR a avut două ocazii mari de gol, însă nu au reușit să marcheze.

„Primul galben inexistent, inexistent. Nu puteai să dai două galbene în acest meci. De aia am avut nervii, când jucăm cu Craiova acelaşi arbitru. Acum 3 zile nu ştiam cine ne arbitrează, dar le-am zis celor din staff că ştiu cine va fi delegat. E acelaşi arbitru de 7 ani. De asta am avut şi acea reacţie. Numai pe el îl trimite la meciurile cu Craiova. De ce?

Nu înţeleg de ce îl trimit pe Bîrsanu la meciurile cu Craiova. Ca şi atitudine sunt mulţumit de jucători. La primul galben nu am ce să îi reproşez lui Kamara. Am avut o reacţie nervoasă la pauză, nu trebuia. L-am întrebat pe arbitrul de ce stai să dai galbene, du-te înauntru că suntem supăraţi. Pe mine mă afectează orice înfrângere, la fel şi pe jucători. Tensiunea e foarte mare pentru mine. Am fi fost alţii dacă la ultima fază dădeam gol şi nu primeam pe contraatac. Astăzi am pierdut un meci, dar am câştigat o echipă. Toate echipele sunt în cârţi, sper să se califice toate. Dacă nu se califică o echipă, nu e bine," a declarat Dan Petrescu, antrenorul CFR, după meci. 

Universitatea este liderul campionatului după acest succes.


Comentarii Facebook