Sambata 19 Octombrie

CFR Cluj joacă meciul cu numărul 1000 în Liga 1 împotriva Petrolului Ploiești: „Pentru această bornă importantă stați dovadă voi, suporterii”


CFR Cluj va juca pe 19 octombrie meciul cu numărul 1000 în Liga I împotriva Petrolului Ploiești, acesta fiind un moment istoric pentru echipa din Gruia. 

De-a lungul celor 1000 de meciuri, „feroviarii” au câștigat 8 titluri de campioană a României și au adunat sute de victorii memorabile care au făcut mândrii supoterii CFR-ului. 

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte! Pentru 1000 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, însă, o fotografie nu e de ajuns. Nici măcar 1000 de imagini nu ar putea îngloba sutele de mii de aplauze sau nenumăratele zâmbete pe care băieții noștri ni le-au adus. Pentru cele 1000 de meciuri în Liga 1 stau dovadă cele 8 titluri de Campioană pentru care atât jucătorii, cât și staff-ul tehnic și administrativ au muncit neîntrerupt. Pentru această bornă importantă stați dovadă voi, suporterii, care ne-ați fost alături încă de la primul nostru duel”, au transmis reprezentanții echipei din Gruia. 

CFR Cluj va juca în deplasare, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 21:00, împotriva celor de la Petrolul Ploiești în runda a 13-a din Superliga. 

Dacă ne uităm la meciurile directe dintre cele două echipe, CFR Cluj a ieșit învingătoare în patru din cele cinci dispute. Ultimul meci dintre aceste echipe a avut loc în februarie 2024, când CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2:1.


Comentarii Facebook