Miercuri 2 Octombrie

CFR Cluj, la un pas de a transfera un jucător cu evoluții la echipa națională, care joacă acum în Portugalia


CFR Cluj este pe cale să dea lovitura pe piața transferurilor prin aducerea internaționalului român Alexandru Dobre, în vârstă de 26 de ani. Fostul mijlocaș al echipei portugheze Famalicao urmează să facă mâine vizita medicală, iar dacă totul decurge conform planului, va semna contractul cu vicecampioana României, conform GSP.ro

Dobre, liber de contract de la finalul lunii august, este în căutarea unui restart în carieră și se pregătește pentru prima sa experiență în fotbalul românesc. În ultimele luni, el a fost dorit și de Dinamo București, însă negocierile au eșuat din cauza pretențiilor salariale ale jucătorului.

Transferul ar fi fost aprobat de antrenorul Dan Petrescu, care l-a dorit pe Dobre pentru a întări echipa în lupta pentru titlul din Superliga. Jucătorul român a evoluat ultima dată pentru Famalicao, unde a petrecut un an și jumătate, fiind transferat inițial sub formă de împrumut de la Dijon pentru 500.000 de euro, sumă la care s-au adăugat ulterior alte 600.000 de euro pentru transferul definitiv.

Dobre are în palmares două selecții pentru echipa națională a României, debutând sub comanda lui Edi Iordănescu în martie 2023, în meciurile din campania de calificare la Euro 2024 împotriva Andorrei și Belarusului.

Alex Dobre a început fotbalul în România la școala de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu” din Cluj și a ajuns în Anglia chiar după ce a împlinit vârsta de 18 ani.

Comentarii Facebook