CFR Cluj luptă pentru o nouă calificare în cupele europene în această seară. De ce meciul nu este transmis la televizor


Neman Grondo și CFR Cluj se dulează în această seară, joi, 1 august, de la ora 21:00, pentru un loc în turul 3 preliminar din Conference League.

Meciul dintre Neman Grodno și CFR Cluj nu va fi transmis de nici o televiziune, din cauza faptului că partida nu beneficiază, până în acest moment, de producție TV.

Acest meci se va desfășura în Ungaria, la Gyor, deoarece echipelor din Belarus și Rusia le este interzis să găzduiască meciuri pe teritoriul propriei țări.

În partida tur de la Cluj, scorul a fost 0-0, iar echipa care va reuși să se califice va întâlni învinsa din duelul Braga – Maccabi Petah Tikva, în care portughezii au câștigat cu 2-0 în prima manșă.

Din cele patru meciuri decisive pentru calificare ale echipelor românești în competițiile europene, doar trei au fost achiziționate de televiziuni. Meciul retur dintre Neman Grodno și CFR Cluj nu a fost încă achiziționat de nici un post de televiziune românesc, iar până în acest moment nu există nici un contract de producție TV pentru această partidă. Dacă nu se va realiza producția, șansele de a vedea meciul live sunt minime.


Comentarii Facebook