Vineri 18 Octombrie

CFR Cluj nu renunță la lupta pentru titlu! Echipa din Gruia are o deplasare dificilă la Ploiești


CFR Cluj va juca în deplasare, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 21:00, împotriva celor de la Petrolul Ploiești în runda a 13-a din Superliga. 

Clujenii se află în acest moment pe locul 4 în clasament, cu 18 puncte câștigate. Echipa din Gruia a reușit să câștige până acum 5 meciuri, a remizat de 3 ori și a pierdut tot de 3 ori, având un golaveraj 21:15. 

cfr cluj 1 .jpg

În ultimul meci jucat, CFR Cluj a reușit să câștige în fața celor de la Poli Iași cu scorul de 2-1. Printre jucătorii cheie ai CFR Cluj se numără Simao Rocha, care nu a ratat niciun minut în ultimele cinci meciuri, Louis Munteanu, care se află pe locurile 4-5 în clasamentul celor mai buni marcatori, cu cinci goluri, și Panagiotis Tachtsidis. 

Citește și:Probleme pentru CFR Cluj înainte de meciul de la Ploiești. Dan Petrescu nu se poate baza pe un jucător important

Din păcate, Tachtsidis nu va face deplasarea la Ploiești, fotbalistul grec având o ușoară accidentare. El este așteptat să revină pe teren în meciul cu Sepsi, de pe 25 octombrie. 

Petrolul Ploiești se află în spatele CFR-ului, fiind clasată pe locul 6 cu aceleași puncte ca echipa din Gruia. Ploieștenii au câștigat până acum 4 meciuri, au remizat de 6 ori și au pierdut de două ori, având un golaveraj de 13:11. 

Pe teren propriu, Petrolul a jucat șase meciuri, câștigând două și remizând patru, cu un golaveraj total de 6:2. În ultimul meci competițional, Petrolul a întâlnit FC UTA Arad și a pierdut cu scorul de 3:1

Dacă ne uităm la meciurile directe dintre cele două echipe, CFR Cluj a ieșit învingătoare în patru din cele cinci dispute. Ultimul meci dintre aceste echipe a avut loc în februarie 2024, când CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2:1.

cfr cluj 2 .jpg

Echipa antrenată de Dan Petrescu este neînvinsă în ultimele trei meciuri disputate în deplasare în acest sezon. 

Comentarii Facebook