CFR Cluj- Pafos 1-0 Ciprian Deac a sabotat munca întregii echipe, lovind cu pumnul un adversar REZUMAT VIDEO


CFR Cluj a reușit să se impună cu 1-0 în fața ciprioților de la Pafos în manșa tur a play-off-ului pentru calificarea în grupele UEFA Conference League, însă meciul a fost marcat de un gest nesăbuit al lui Ciprian Deac, care nu și-a putut controla nervii.

Meciul a început bine pentru CFR care a înscris în minutul 17 prin Korenica, un gol superb la un șut din afara careului. Ciprioții nu au pus probleme ceferiștilor nici în continuare și toată lumea se aștepta la încă un gol când in minutul 40 Ciprian Deac a comis un gest care a schimbat radical cursul meciului.

Deac, un jucător experimentat și unul dintre liderii echipei, a fost eliminat după ce a lovit cu pumnul un adversar intr-o fază care nu avea nicio legătură cu mingea. Arbitrul nu a ezitat și i-a acordat direct cartonașul roșu, lăsându-i pe clujeni în inferioritate numerică mai mult de jumătate de meci.

In loc să preseze pentru tranșarea calificării, clujenii au fost nevoiți sa se apaere tot restul meciului, reușind să păstreze avantajul. Spre norocul lor și echipa cipriotă a fost departe de laudele pe care i le aducea Dan Petrescu înainte de meci. 

Returul se anunță unul tensionat, Pafos fiind o echipă periculoasă pe teren propriu. Meciul se dispută joia viitoare de la ora 20



Comentarii Facebook