CFR Cluj poate câștiga o avere dacă reușește să se califice în grupa Conference League. Care sunt formațiile probabile în această seară


CFR Cluj se află în fața unui meci crucial în acest sezon. Jucătorii lui Dan Petrescut pot obține o calificare în a treia cea mai importantă competiție din Europa, unde vor putea întâlni echipe foarte puternice.

În cazul în care CFR Cluj va reuși să se califice în grupa de Conference League, gruparea patronată de Ioan Varga va fi premiată de UEFA cu 3,17 milioane de euro. O calificare a echipei din Gruia ar reprezenta, totodată, revenirea acestora în a treia competiție europeană din punct de vedere valoric după doi ani.

„Normal că îmi menţin părerea. Sunt singurul conştient, cred, de ce ne aşteaptă, pentru că am văzut meciurile lor.

Cei care nu au văzut niciun meci îşi dau cu părerea, dar eu am văzut. Sunt convins că ne va fi foarte greu, trebuie să avem un spirit fantastic, puţin noroc, asta e clar”, a spus Petrescu, înainte de returul cu Pafos.

Pafos (4-2-3-1):

  • Ivusic - Correa, Luckassen, Goldar, Pileas - Dragomir, Name – Tankovic, Pepe, Bruno - Jairo
  • Antrenor: Juan Carlos Carcedo

CFR Cluj (4-3-3):

  • M. Popa - Mogoș, Boben, Kresic, Camora - Artean, Keita, Tachtsidis - L. Munteanu, Bîrligea, Korenica
  • Antrenor: Dan Petrescu, potrivit GSP.

Brigada de arbitrii a fost puternic contestată de Dan Petrescu după meciul tur de pe Gruia, câștigat de CFR cu 1-0. Însă de această dată brigada de arbitrii vine direct din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. Ultimul meci antrenat de Craig Pawson a fost Brighton - Manchester United.

Arbitru: Craig Pawson (Anglia)

Arbitri asistenți: Simon Bennett (Anglia), Daniel Robathan (Anglia)

Arbitru de rezervă: Darren Bond (Anglia)

Arbitru VAR: Andrew Madley (Anglia)

Asistent VAR: Sian Massey (Anglia)


Comentarii Facebook