Vineri 27 Septembrie

CFR Cluj poate să revină pe podiumul din SuperLigă. Jucătorii lui Dan Petrescu trebuie să treacă de modesta UTA Arad


CFR Cluj urmează să întâlnească formația UTA Arad, în cadrul unui meci din etapa 11, din Liga 1, mâine, 28 septembrie, de la ora 19:00. Meciul se va disputa pe ,,Stadionul Dr. Constantin Rădulescu”.

CFR Cluj se clasează în acest moment pe locul 5 în campionatul intern, având un meci mai puțin jucat. Jucătorii lui Dan Petrescu vin după o remiză la Sibiu. Echipa din Gruia a acumulat 15 puncte până în acest moment, iar în cazul unei victorii ar putea urca pe podiumul din SuperLigă.

De cealaltă parte, UTA Arad este pe locul 14, după un început de sezon foarte modest. Jucătorii lui Rednic au reușit o singură victorie, 6 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri. Mai mult decât atât, antrenorul celor de la UTA se confruntă cu niște probleme de sănătate, existând șanse să nu se afla pe banca ,,Bătrânei Doamne".

Comisia Centrală de Arbitri a decis ca meciul de mâine, de la Cluj, dintre CFR și UTA, să fie condus de Radu Petrescu. La linii vor fi Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu (toți din București). Rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare). În camera VAR se vor afla Florin Andrei (Târgu Mureș) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Toți aceștia vor fi observați de timișoreanul Nicolae Grigorescu. 


Comentarii Facebook