CFR Cluj, prima lovitură a verii. Dan Petrescu l-a adus pe campionul României în Gruia!


După Mohammed Kamara (26 de ani) și Armend Thaqi (31 de ani), CFR Cluj a reușit cel de-al treilea transfer al verii, iar lotul lui Dan Petrescu (52 de ani) începe să prindă contur. 

Dan Petrescu a reușit să-l convingă pe Andrei Artean (30 de ani) să se întoarcă în SuperLiga României după doar un sezon. 

Plecat la Apollon Limassol în iarnă, de la Farul în schimbul a 50 de mii de euro, mijlocașul central a evoluat în 22 de partide pentru ciprioți, însă a fost lăsat să plece liber în această vară. 

Andrei Artean a semnat un contract pentru următoarele sezoane și este gata să câștige un nou campionat în Liga 1, după cel cucerit cu Farul în 2023. 

„Bine ai venit, Andrei Artean!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând de astăzi, Andrei Artean este noul mijlocaș al echipei noastre

Un fotbalist experimentat, cu aproape 380 de meciuri jucate, Artean și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Farul Constanța, formație pentru care a bifat peste 200 de partide și alături de care a obținut o Cupă, o Supercupă și un titlu de Campion

Andrei vine în Gruia de la Apollon Limassol, formație pentru care a jucat, de la începutul acestui an, 22 de meciuri. În prima divizie din România, mijlocașul a evoluat și la Poli Timișoara, îmbrăcând tricoul bănățenilor în 106 partide.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au scris cei de la CFR Cluj pe Instagram. 

Comentarii Facebook