CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul doi preliminar Conference League. Pe cine ar putea întâlni echipa din Gruia


Astăzi va avea loc tragerea la sorți pentru turul doi preliminar al competiției Conference League, de la ora 15:00, de la Nyon, din Elveția.

Pe lângă echipa din Cluj și celelalte reprezentative ale României își vor afla adversarii, mai exact, Universitatea Craiova și Corvinul Hunedoara, în cazul în care nu trece de prima dublă din Europa League.

Pe cine poate întâlni CFR Cluj în turul doi preliminar: 

  • Câștigătoarea meciului FC Aktobe (Kazahstan) - FK Sarajevo (Bosnia și Herțegovina)
  • FK Radnicki 1923 (Serbia)
  • Zimbru Chișinău (Moldova)
  • FC Neman Grodno (Belarus)
Fc Aktobe din Kazahstan este pe primul loc în campionatul intern, care se află în desfășurare, având 19 puncte după 10 meciuri jucate. Fk Sarajevo a terminat sezonul trecut pe locul 4 în campionatul din Bosnia și Herțegovina, reușind să acumuleze 53 de puncte.

Echipa din Serbia, FK Radnicki s-a clasat la finele sezonului trecut pe locul 5, cu 61 de puncte. În ceea ce le privește pe Zimbru Chișinău și Fc Neman Grodno, echipa din Moldova a reușit o poziționare pe locul 3, iar echipa din Belarus, se află în acest moment pe locul 2, campionatul fiind în desfășurare.

Comentarii Facebook