Vineri 20 Septembrie

CFR Cluj va întâlni în Conference League câștigătoarea cupei Israelului, Maccabi Petah Tikva. Valoarea echipei este cotată la aproape 9 milioane de euro


Maccabi Petah Tikva este adversara de care CFR Cluj trebuie să treacă pentru a spera la o primăvară europeană.

Formația din Israel a pierdut „dubla” cu Braga (0-7 la general), din preliminariile Europa League și se va duela cu echipa lui Dan Petrescu.

În sezonul trecut, Maccabi Petah Tikva a câștigat Cupa Israelului, iar astfel a obținut un bilet pentru cupele europene, chiar dacă a terminat campionatul pe poziția a 8-a.

Formația din Israel are un lot cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la suma de 8,6 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul lui Maccabi este Idan Toklomati, care este prezent la Jocurile Olimpice, iar astfel nu va juca în partida cu CFR Cluj.

De asemenea, în lotul lui Maccabi Petah Tikva se află și Vitalie Damașcan, care a fost legitimat în Liga 1, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

De cealaltă parte, CFR Cluj are un lot cotat la 20,95 milioane de euro, potrivit site-ului menționat anterior. Cei mai scumpi jucători din lotul lui Dan Petrescu sunt Karlo Muhar și Răzvan Sava, care valorează câte 2 milioane de euro.


Comentarii Facebook