Vineri 20 Septembrie

CFR Cluj, victorie la limită împotriva Maccabi Petah Tikva. Echipa din Gruia este cu un pas mai aproape de play-off-ul Conference League


CFR Cluj a reușit să facă un pas înspre play-off-ul Conference League după ce s-a impus cu scorul de 1-0 împotriva adversarei din Israel.

Echipa antrenată de Dan Petrescu și-a consolidat poziția de favorită pentru calificarea în play-off-ul competiției, după ce Karlo Muhar a înscris unicul gol al partidei în minutul 8.

CFR Cluj a început meciul în forță, cu o primă ocazie importantă în minutul 4, când Bîrligea a centrat periculos, dar mingea a lovit bara transversală.

Golul a venit la scurt timp după acest moment, când Muhar a profitat de o respingere a portarului advers la un șut din unghi al lui Bîrligea, trimițând mingea în plasă.

Maccabi a replicat cu câteva ocazii, prin șuturile de la distanță ale lui Mahamid în minutele 16 și 21, însă ambele au trecut peste poartă.

CFR Cluj a fost aproape de a-și mări avantajul prin Mogoș, care a trimis mingea în bară după o centrare din corner a lui Deac, în minutul 25.

Cea mai mare ocazie pentru Maccabi a venit în minutul 35, când Karo a șutat puternic de la distanță, însă portarul Sava a intervenit spectaculos și a respins.

Repriza secundă a fost mai echilibrată, fără ocazii clare de gol. În minutul 64, Bîrligea nu a reușit să ajungă la o centrare promițătoare a lui Tachtsidis, iar un minut mai târziu, Muhar a șutat peste poartă. Korenica a avut și el o oportunitate în minutul 66, dar șutul său din marginea careului a trecut pe lângă poartă.

Meciul retur se va disputa pe 15 august, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu."

Comentarii Facebook