Duminica 8 Septembrie

CFR Cluj zdrobita cu 4 - 0 de Dinamo Zagreb

Dupa ce in primul stagiu de pregatite din Antalya, CFR Cluj a reusit sa invinga doua echipe din Austria, acum s-a impiedicat pe taram turcesc de croatii de la Dinamo Zagreb. Rezultatul a fost zbrobitor pentru feroviari, care au pierdut cu 4 - 0.

Presedintele Iuliu Muresan a declarat la finalul partidei ca nu este ingrijorat, deoarece echipa s-a pregatit mult in ultima vreme si CFR ar fi trebuit sa joace abia maine amicalul cu Dinamo Zagreb. "Trebuia sa jucam maine amicalul. Eu asa as fi vrut, pentru ca acum nu am fost proaspeti fizic. In prima repriza, atunci cand am folosit titularii, am jucat bine, croatii nu au avut nicio ocazie, golul a venit dintr-un penalty inexistent", a spus Muresan.

Repriza a doua a fost grea pentru jucatorii de la CFR Cluj, antrenorul Andrea Mandorlini a schimbat toti titularii si rezultatul s-a vazut. "Croatii au folosit aceiasi jucatori. Au fost unele greseli individuale care ma pun pe ganduri. Esecul este dureros, ar trebui acum sa ne trezim la realitate, dar eu nu sunt foarte ingrijorat. Din orice infrangere trebuie sa invatam", a mai declarat presedintele CFR Cluj la finalul partidei de pregatire din Antalya.

Muresan a mai spus ca a avut o discutie cu antrenorul in legatura cu modul in care trebuie sa se pregateasca echipa. El a adaugat ca nu se va mai pune accent pe pregatirea fizica, pentru ca jucatorii sa nu fie epuizati la inceperea returului.

CFR Cluj a facut primul stagiu de pregatire in Antalya in perioada 16.01 - 28.01, iar acum sunt din nou in Turcia unde vor sta pana in 13 februarie.

 

Foto: Prosport

Comentarii Facebook