Sambata 5 Octombrie

CFR nu se desparte de Tachtsidis. Fotbalistul rămâne la Cluj în pofida problemelor personale/Soția acestuia ar fi leșinat după ce a aflat că e înșelată


Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Tachtsidis să mai continue la CFR Cluj după eliminarea din Cupa României, când echipa din Gruia a fost umilită de divizionara Corvinul Hunedoara, care de altfel a câștigat și finala Cupei.

Cu toate acestea, CFR Cluj are alte planuri cu  grecul Tachtsidis. Se pare că evoluția elenului din ultima perioadă l-au convins pe Dan Petrescu să ceară conducerii clubului să-i prelungească înțelegerea.

„Sunt foarte fericit că mi-am prelungit contractul. Vă mulțumesc pentru încredere. Forza CFR”, a transmis Tachtsidis pe o rețea de socializare.

Forbalistul CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), ar avea probleme în viaţa personală

Forbalistul CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis, ar avea probleme în viaţa personală, presa din Grecia susţine că s-a despărţit de soţie după ce aceasta ar fi aflat că fotbalistul ar fi avut mai multe escapade la Cluj.

Panagiotis Tachtsidis şi Zeta Theodoropoulou s-ar fi despărţit după ce femeia ar fi aflat că este înşelată de soţul său. Fotbalistul ar fi fost surprins în timp ce se distra alături de două femei într-un club din Cluj. Zeta este o vedetă TV în Grecia şi ar fi avut probleme de sănătate în timpul unei emisiuni. 

Potrivit celor de la enikos.gr, soţia lui Panagiotis Tachtsidis ar fi leşinat când a aflat că soţul său este infidel.

Chestionată pe această temă, Zeta Theodoropoulou nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărţirea.

„Doar m-am simțit rău, așa cum s-a spus în emisiune. Totul este bine acum. Nu vreau să declar nimic despre viaţa personală. Prioritatea mea în acest moment este familia mea, copiii mei. De acum înainte nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei. N-am făcut-o în cei nouă ani în care am fost împreună, nici acum nu o fac…”, a spus Zeta Theodoropoulou în presa din Grecia.

Comentarii Facebook