Cine este echipa din Cipru pe care CFR Cluj o va întâlni pentru un loc în grupele Conference League. Au un lot de aproape 25 de milioane


După ce au eliminat-o pe Maccabi Petah Tikva cu scorul de 2-0 la general, CFR Cluj urmează să o întâlnească pe Pafos FC din Cipru.

După o victorie cu 2-1 în tur, CSKA 1948 a pierdut dramatic în fața ciprioților de la Pafos. În minutul 45+2, Steeve Furtado a fost eliminat pentru cumul de "galbene". Derrick Luckassen a deschis scorul, în minutul 90+7, și a egalat la general pentru Pafos, astfel că partida a mers în prelungiri. Brazilienii Jaja (94) și Anderson Silva (100) au marcat, la rândul lor, iar Reyan Daskalov și-a înscris în proprie poartă (118).

S-a terminat 4-0 pentru Pafos în retur, pe teren propriu, și 5-2 la general, iar ciprioții vor fi adversarii CFR-ului pentru un loc în grupele Conference League. La Pafos joacă și mijlocașul român Vlad Dragomir (25 de ani).

Meciurile se vor juca pe 22 august, turul, care va avea loc în Gruia, respectiv pe 30 august, returul.

Echipa din Cipru este antrenată de către spaniolul Juan Carlos Carcedo. Cel mai scump jucător este Ivica Ivusic, cotat la 2,5 milioane de euro.


Comentarii Facebook