Cine este frumoasa Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin? Cum a cunoscut-o fotbalistul pe tânăra milionară


Radu Drăgușin este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români ai momentului. Sportivul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Stan, fiind împreună de aproape 4 ani. 

Tânăra vine dintr-o familie înstărită, părinții acesteia făcând milioane din afacerile cu proprietăți imobiliare.

Deși Ioana Stan s-a născut într-o familie bogată aceasta nu și-a neglijat studiile fiind studentă la arhitectură. Iubita fotbalistului este implicată în proiecte de design și fashion, fiind activă și pe rețelele sociale, potrivit Kanal D.

Screenshot 2024-06-27 122058.png

,,Are aceeași prietenă de la 18 ani, el având acum 22 de ani, atât face în februarie. E o fată extraordinară, studentă la Arhitectură. Acum s-au mutat împreună în Londra.

Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați. 

Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. (...)

 E o dragoste frumoasă între ei. E o fată cu picioarele pe pământ, o fată educată" explica Florin Manea, impresarul starului la începutul anului, potrivit Fanatik.

WhatsApp Image 2024-06-27 at 12.10.55_d16ad09d.jpg

Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, după ce Drăgușin i-ar fi urat Ioanei ,,La mulți ani”, a explicat mama fotbalistului. 

„A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!',  a declarat mama lui Radu Drăgușin, acum ceva timp, pentru Cancan.ro.

WhatsApp Image 2024-06-27 at 12.18.28_cb17574f.jpg

Comentarii Facebook