Duminica 8 Septembrie

Cine este Irina Deleanu, una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc. Va fi prezentă și la Mondialele de Gimnastică Ritmică de la Cluj!


Irina Deleanu este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc

Fosta sportivă de gimnastică ritmică are o carieră cu adevărat impresionantă. A obținut medalia de bronz la campionatul mondial de la Bruxelles și a participat și la Jocurile Olimpice de la Barcelona, unde a fost extrem de aproape de podium, încheind pe locul al șaselea.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 13.57.44_c8189404.jpg

Irina Deleanu este și președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică de peste 20 de ani.

Pe lângă calitățile profesionale, Irina Deleanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc. Eleganța și rafinatețea sunt evidente, iar fosta gimnastă are și o siluetă de invidiat și un ten fantastic.

,,Am același regim strict de sport dimineața, dietă, meditație, îmbrățișat de copaci, același regim strict care mă ajută să pot să îndeplinesc toate task-urile zilnice”, a explicat Irina Deleanu, potrivit ziare.com.

Președinta Federației ține mult și la modă, impresionând mereu prin ținute bine alese.

Untitled.png

,,Cred că am peste 100 de rochii de toate felurile și evident atunci când merg la un eveniment niciodată nu am ce îmi trebuie. Mereu îmi trebuia mai scurtă, mai lungă, mai decoltată, mai nedecoltată, mai îmbrăcată. Ca orice femeie, niciodată noi nu avem ceea ce ne trebuie în garderobă, oricât de multe rochii am avea”, a adăugat fosta sportivă.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 14.01.08_b7e57c69.jpg

Zilele acestea se află în Cluj-Napoca, cu ocazia Cupei Mondiale de gimnastică ritmică desfășurată între 12 și 14 iulie. 

Pe lângă Irina Deleanu, deja consacrată în lumea gimnasticii ritmice, la Cluj vor fi prezente și sportive din noua generație precum Amalia Lică, cvadruplă campioană a Europei la junioare!

„Avem o surpriză pentru toți iubitorii sportului: Amalia Lică, gimnasta noastră de aur, care a obținut medalii de aur la ultimul Campionat European de la Budapesta va fi prezentă la Cluj pentru o sesiune de autografe pentru toți fanii și toți cei care doresc să o întrebe impresii despre Campionatul European” a explicat Irina Deleanu.

Comentarii Facebook