Cipru - România 0-3! ,,Tricolorii” au câștigat fără emoții. România conduce grupa. Mircea Lucescu: ,,Am controlat jocul, am impus un ritm de joc"


Bucurie imensă pentru suporterii români! 

România s-a impus detașat în fața echipei din Cipru în meciul de sâmbătă seara, scor 3-0, de la Larnaca.

,,Tricolorii” sunt la a treia victorie în Liga Națiunilor, fiind și lideri în Grupa C2, cu 9 puncte din 9 posibile,  dar și cu un golaveraj excelent, 9-1. 

Partida fost și a treia pentru Mircea Lucescu ca selecționer în noul mandat. Românii au dominat prima repriză marcând cele trei goluri până în minutul 40.

Au marcat pentru România:

  • Dennis Man - minutul 16
  • Răzvan Marin - minutul 25 
  • Radu Drăgușin - minutul 36 

,,Am remarcat o foarte bună primă repriză, excelentă. Am mai avut două-trei situații clare de gol. Ne-am apărat foarte bine, foarte compact. Jucătorii au fost foarte deciși în duelurile individuale. Am controlat jocul, am impus un ritm de joc care se apropie de ceea ce făceam noi cu mulți ani înainte. Am fost foarte eficienți.

Victoria este victorie, urmează un alt meci. Trecem de la 30 de grade la 6-7 grade. Problema se pune cum vom reuși să recuperăm jucătorii. Acolo ne așteaptă un teren greu cauzat de ploaie și temperatură.

Ne pare rău că l-am pierdut pe Bancu, ne-ar fi fost foarte util. Îmi pare bine pentru băieți că au înlănțuit trei victorii consecutive. Meciul ăsta a trecut, urmează altul la fel de important.

Kosovo are o echipă foarte bună, cu jucători talentați, cu un nivel tehnic ridicat. Ne vom lupta cu ei. Din punct de vedere al realizărilor, poate fi un meci care ne poate asigura calificarea.

Bine că Marin a marcat, a marcat și Drăgușin, dar gata, avem alt meci!”, a spus Mircea Lucescu la finalul meciului, potrivit sport.ro.


Comentarii Facebook