Claudiu Niculescu e superstitios? "Nu vreau sa intru pe Cluj Arena pana la meciul oficial" VIDEO


Capitanul U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat ca nu a mai pasit in stadionul Cluj Arena din primavara si nici nu va intra pana la meciul oficial.

"Inca un meci la Medias si din octombrie venim acasa. Ajunge cu atata plimbat prin tara. Si noi, si suporterii asteptam cu nerabdare acest moment si cred va fi un atu in plus pentru noi acest stadion. Sunt convins ca la fiecare meci pe care il vom desfasura acasa vor veni foarte multi suporteri.

Stadionul e foarte frumos. Nu am mai fost pe el din primavara, dar am vazut poze cu el de curand si trec de multe ori pe langa el. Astept momentul cand vom intra oficial. Prefer sa nu-l vizitez si sa-l vizitez oficial, cand vom avea meci.

Sunt convins ca vor veni 30.000 de suporteri pentru ca si ei asteapta de foarte mult timp sa revina acasa. Mai e putin pana atunci si sunt convins ca se va umple stadionul si nu numai la meciul oficial si la meciurile care ar urma", a declarat Claudiu Niculescu.

Stadionul va fi inaugurat oficial in 1 octombrie, dar primul eveniment fotbalistic va fi in 11 octombrie, cand este programat meciul U Cluj - Kuban Krasnodar, cu incepere de la ora 17.00.

 

Vezi si...

Emil Boc la inaugurarea Cluj Arena, sambata, 1 octombrie

Comentarii Facebook