Vineri 20 Septembrie

Clujeanca Andrea Miklos s-a calificat în semifinale, la Jocurile Olimpice de la Paris! A obținut cel mai bun timp din cariera sa la proba de 400 metri


Rezultat fantastic pentru sportiva clujeană Andrea Mikloș la Jocurile Olimpice de la Paris! Atleta s-a calificat în semifinalele probei de 400 de metri, obținând un nou record personal.

Andrea Miklos a ieșit pe locul 3 în prima serie preliminară, cu 50 de secunde și 54 de sutimi, cel mai bun timp obținut vreodată în cariera sa la această probă.

”Cel mai greu din cursă cred că sunt emoțiile din aceste calificări. E prima oară când alerg într-o ediție olimpică la individual și nimic nu se compară cu asta. Avem 80.000 de spectatori în tribune care urlă, aclamă, ceea ce este extraordinar, dar îți pierzi puțin concentrarea. În ultima perioadă însă m-am pregătit pentru momentul ăsta și sunt pregătită să alerg în finală.

Pot spune că sunt pregătită să mă lupt cu tot ce am eu pentru a obține finala aceea, dar știu că n-o să fiu ușor. La edițiile anterioare eram micuță, dar acum, la 25 de ani am experiență și consider că a venit momentul meu”, a spus Andrea după cursă, potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român.



Comentarii Facebook