Clujenii cer limitatoare de viteză în zonele frecventate de vitezomani! S-au săturat de mașini tunate și motoare turate la maxim


Un clujean a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să monteze limitatoare de viteză pe strada Porțelanului din Cluj-Napoca.

Acesta menționează că în fiecare seară, după lăsarea întunericului, șoferii conduc haotic, cu viteze foarte mari și își turează motoarele la maxim, zgomotul fiind infernal.

,,În fiecare seară, după orele 22:00 se aventureaza mai multe persoane la viteze excesive și turează motoarele pe tronsonul în linie dreapta de pe strada Porțelanului, provocând tulburarea liniștii publice.

Cel mai probabil autovehiculele sunt modificate, nerespectand omologarile în vigoare, pentru că zgomotul generat când motoarele sunt turate este unul foarte deranjant. Vă rog să montați limitatoare de viteza pentru porțiunea în linie dreaptă de pe strada Porțelanului”, le-a cerut clujeanul autorităților.

Clujenii, disperați de ,,raliurile’’ care au loc lângă casele lor! Cer Primăriei limitatoare de viteză după ce o zonă din Cluj a ajuns raiul vitezomanilor

Și în alte zone din Cluj-Napoca se întâmplă același lucru. Clujenii au solicitat în nenumărate rânduri instalarea unor  limitatoare de viteză în zona CREIC sau chiar și pe străzi din Mărăști și Borhanci, după ce acolo au avut loc accidente rutiere cauzate de viteză.

Comentarii Facebook