Concert The Motans în pauza meciului dintre U-BT și Valencia Basket Club pe BT Arena/ Dublu motiv să îți iei bilet la meci! Haide, U!


Muzică și Baschet de superlativ la Cluj! The Motans, show surpriză la meciul U-BT

Miercuri, 9 octombrie 2024, iubitorii de baschet și fanii trupei The Motans sunt așteptați la BT Arena pentru un eveniment de neuitat. Meciul dintre U-Banca Transilvania și Valencia Basket Club, unul dintre cei mai puternici adversari ai clujenilor din ultimele sezoane, va fi completat de un show live spectaculos al trupei The Motans în pauza confruntării. Partida începe la ora 19:00, iar cei care nu și-au achiziționat încă bilete le pot găsi online.

Valencia Basket Club, o echipă de renume în baschetul european, cu o istorie solidă în EuroCup, vine la Cluj-Napoca pentru o confruntare palpitantă. Secția de baschet a Valenciei a fost înființată pe 27 septembrie 1986 și a debutat în primul eșalon spaniol în 1988. De-a lungul anilor, echipa s-a remarcat prin performanțe notabile, printre care câștigarea Cupei Regelui în 1998 și finala Cupei Saporta din 1999. De asemenea, în 2003, "liliecii" au triumfat în Cupa ULEB, intrând astfel în Euroligă, iar în 2010, 2014 și 2019 au cucerit trofeul EuroCup, marcându-se astfel ca o forță în competițiile continentale.

În campionatul spaniol, Valencia a atins apogeul în 2017, câștigând finala cu Real Madrid. La nivel intern, echipa se bucură de un palmares bogat, incluzând și o SuperCupă a Spaniei. Cu sala de jocuri La Fontenta ca loc de disputare, Valencia este pregătită să se mute din 2025 în Roig Arena, o nouă locație cu o capacitate impresionantă de peste 15.000 de locuri.

Antrenorul Pedro Martinez, o legendă a baschetului spaniol, aduce experiența și determinarea unei cariere remarcabile, coordonând un lot valoros. În rândurile Valenciei se numără jucători precum Stefan Jovic, Matt Costello, Jaime Pradilla și Semi Ojeleye – acesta din urmă un fost jucător NBA, desemnat MVP-ul ultimei etape ACB.

Echipa este finanțată de miliardarul spaniol Juan Roig, deținătorul lanțului de supermarketuri Mercadona, iar tradiția clubului este onorată prin retragerea numerelor 11 și 15, purtate de fostele legende Nacho Rodilla și Victor Luengo. În istoria clubului se regăsesc și alte nume faimoase, printre care Rafa Martinez, Victor Claver, și Igor Rakocevic, iar secția de baschet feminin fondată în 2014 a obținut rezultate internaționale notabile.

Se anunță o seară plină de adrenalină și spectacol, iar fanii baschetului și ai muzicii live sunt invitați să participe la o atmosferă incendiară pe Cluj Arena

Comentarii Facebook