Conducerea CFR Cluj, reacție clară după ce fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu: „La ce rezultate avem, cu toții trebuie să plecăm acasă”


Echipa din Gruia trece prin momente grele, mai ales după înfrângerea suferită pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad.

CFR Cluj încă suferă în SuperLiga, chiar și după eliminarea din preliminariile Conference League. Formația lui Dan Petrescu a câștigat doar două puncte în ultimele trei etape, iar răbdarea fanilor a ajuns la final.

La sfârșitul partidei cu UTA Arad, fanii celor de la CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. Cristi Balaj a discutat cu FANATIK  despre situația antrenorului care este așteptat să aducă titlul înapoi în Ardeal.

„La ce rezultate avem, cu toții trebuie să plecăm acasă, nu doar Dan Petrescu pentru că toți suntem răspunzători. Suporterul care vine pe stadion este obișnuit cu anumite performanțe, îi este greu să digere.

În acest moment supărarea lor este mare pentru că aceeași jucători au demonstrat că pot, au venit cu speranță la stadion, la fel ca și noi. În momentul în care joci de o asemenea manieră este normal să reacționeze și principalul vinovat de fiecare dată când apar rezultatele negative este antrenorul.

În acest moment este greu să faci schimbări în lot, există și o listă cu anumite limite. Nu putem decât să muncim, să încercăm să obținem maximum în această perioadă, iar ei să fie bărbați. Să se uite unii în ochii celorlalți și să realizeze ce au făcut greșit, iar noi trebuie să încercăm să găsim soluții în perioada de iarnă”, a spus Balaj.


Comentarii Facebook