Conference League: CFR Cluj vs Maccabi Petah Tikva – Clujenii, aproape de play-off!


CFR Cluj – Maccabi Petah Tikva, meci contând pentru manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League, este programat, ast[zi, 15 august, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

CFR este mare favorită la calificarea în play-off-ul competiţiei, după ce s-a impus în prima manşă în faţa celor de la Maccabi Petah Tikva, în deplasare (s-a jucat la Sofia), cu scorul de 1-0 (Muhar 8).

Echipa antrenată de Dan Petrescu a terminat în ediţia trecută din SuperLiga pe locul 2 în play-off, cu 46 de puncte, la trei în urma campioanei FCSB.

În actualul sezon din SuperLiga, CFR Cluj este pe locul 6 după cinci etape, cu două victorii, 3-2 cu Dinamo (a) şi 3-0 cu Unirea Slobozia (a), un rezultat de egalitate, 2-2 cu Rapid (d), şi două înfrângeri, 0-2 cu Universitatea Craiova (a) şi 2-3 cu U Cluj (a).

Echipa care se va califica dintre Maccabi Petah Tikva şi CFR Cluj va juca în play-off-ul din Conference League cu învingătoarea „dublei” dintre CSKA 1948 Sofia şi Pafos (2-1 în tur pentru bulgari pe teren propriu, returul se joacă în Cipru).

Cu excepţia partidei din prima manşă, Maccabi Petah Tikva şi CFR Cluj nu s-au mai întâlnit până acum, această „dublă” fiind prima confruntare directă oficială dintre cele două echipe.

Comentarii Facebook