Duminica 8 Septembrie

Contre DURE între Șumudică și Adrian Porumboiu, cu Edi Iordănescu la mijloc: ”Gura bate c..u! Edi este zece clase peste mine?”


Fostul finanțator de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a ”mușcat” pe fostul lui antrenor Marius Șumudică, din acea perioadă, spunând că Edi Iordănescu este 10 clase peste el. 

Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el, dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori cedează prea repede. 

Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile. Dacă e lăsat, se va simți mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă”, a spus Adrian Porumboiu la ProX.

Marius Șumudică, antrenor al CFR Cluj, a intervenit și a spus că are dovezi neplîcute, despre perioada în care el era antrenor principal la Vaslui și Edi era secund. 

Eu îl respect foarte mult pe domnul Porumboiu. Dacă dânsul poate să afirme așa ceva sau dacă Edi, care mi-a fost secund la Vaslui, apare public și spune că el mi-a pregătit meciul de la Milano și meciul de la Istanbul, atunci înseamnă că așa este. 

Există o vorbă pe care mi-a zis-o tatăl meu că ”Gura bate c..ru!”. Nu am putut să mă abțin în anumite momente, dar o să fac cât de curând public câteva mesaje neștiute despre perioada Șumudică la Vaslui și veți vedea ce s-a întâmplat la Vaslui în acea perioadă, în relația Șumudică - Iordănescu - Porumboiu. Atunci se va convinge toată lumea unde e adevărul. 

Mai departe cele spuse de Porumboiu că Edi este zece clase peste mine e părerea lui. Eu mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în Liga 1, care să facă rezultate în România, și mi-e dor și mie de Dan Petrescu”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Comentarii Facebook