Sambata 12 Octombrie

Cristi Balaj a dat cărțile pe față: „Noi la CFR Cluj nu păcălim”


Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a dat cărțile pe față și a recunoscut că Bîrligea și Munteanu sunt printre cei mai buni jucători din România. 

Președintele echipei din Gruia a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor doi jucători, precizând că fotbaliștii reprezintă un câștig masiv pentru Liga I. Mai mult, Balaj a explicat și de ce clujenii au fost de acord să-l cedeze pe Bîrligea la FCSB. 

Unul dintre motivele pentru care s-a renunțat la Bîrligea este că îl aveam pe Munteanu. Sunt doi jucători importanți pentru fotbalul românesc. Mie îmi place Bîrligea foarte mult, la fel de mult îmi place Louis Munteanu. Nu degeaba au un preț ridicat și valoare. Am demonstrat încă o dată că noi la CFR nu păcălim”, a spus Cristi Balaj, notează digisport.ro

Reamintim că Louis Munteanu a contribuit cu un gol la victoria CFR-ului în ultimul meci jucat înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, 2-1 cu Poli Iași.

După meciul cu Poli Iași, Louis Munteanu a ajuns la cinci goluri marcate pentru CFR Cluj. A mai izbutit câte o ”dublă” cu Unirea Slobozia și cu FCSB.

Comentarii Facebook