Vineri 18 Octombrie

Cristi Balaj are doar cuvinte de laudă la adresa lui Louis Munteanu: „Ne bucurăm că e jucătorul nostru”


Cristi Balaj, președintele CFR-ului, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Louis Munteanu, după ce a strălucit în dubla care ne-a dus la Campionatul European de tineret. 

Louis Munteanu a reușit să marcheze primul hattrick din carieră, în meciul cu Muntenegru U21, scor 6-2. De asemenea, în meciul cu Elveția, (3-1) atacantul „feroviarilor” a fost decisiv, contribuind la toate cele trie goluri marcate de România U21. 

A avut o prestație la națională care ne dă speranțe. Nouă și celor care iubim naționala sau ambele naționale pentru că sunt convins că e în vizorul echipei mari. E un jucător de calitate, a avut un hattrick în primul meci jucat și în meciul cu Elveția a fost coautor sau prezent la toate cele trei goluri înscrise. Și execuția de la primul gol, când a trimis acel assist, o pasă la întâlnire, s-a informat prima dată și a vrut să ajungă mingea la Stoica, care a venit foarte bine, iar golul 2 a fost magistral. O combinație între Tavi Popescu, Munteanu, Grameni și Stoica. A fost un gol care ne dă speranțe și privim cu încredere. Fotbalul românesc are și viitor nu doar prezent”, a declarat Cristi Balaj, scrie fanatik.ro.

Totodată, președintele CFR-ului a mai precizat că Louis Munteanu a demonstrat că este un jucător complet și are mari speranțe că va ajunge un fotbalist foarte bun. 

Ne bucurăm că e jucătorul nostru. Nu ne-a surprins. Mi-a plăcut sacrificiul. A avut alunecări, deposedări. A demonstrat că e un jucător complet și avem speranțe din acest punct de vedere”, a conchis Cristi Balaj. 

Reamintim că CFR Cluj a plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Louis Munteanu de la Fiorentina în vara aceasta. 

Comentarii Facebook