Cristi Balaj, dezvăluiri cu privire la fostul conflict dintre Munteanu și „Bursucul”: „I-a fost rușine, jenă. L-au certat și părinții”


Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a făcut dezvăluiri de ultima oră despre fostul scandal dintre Munteanu și „Bursucul”. 

Fostul arbitru a declarat că până și părinții lui Munteanu l-au certat pentru comportamentul pe care l-a avut, după ce Petrescu a decis să-l schimbe în ultimele minute de joc cu Petrolul Ploiești. 

 „Era supărat Louis Munteanu. Îți dai seama, l-au certat și părinții. Culmea, s-au și potrivit lucrurile în defavoarea lui. Antrenorul a avut dreptate, Louis Munteanu chiar avea ruptură. N-a știut, n-a mai avut ruptură și nu a știut. Nu l-a împușcat, ca să mă înțelegi. Se întâmplă când pocnește și ai impresia că ești lovit din spate, însă nu a fost situația asta. Ruptura s-a tot mărit încet. Are și genă bună, probabil. Eu mai lipseam să-l cert. Am vorbit cu el și i-am zis ce să facă, să aibă grijă să nu mai ajungă în asemenea situații”, a declarat Balaj. 

Totodată, președintele echipei din Gruia a mai precizat că Louis Munteanu este un jucător de viitor pentru echipa națională. 

Nu îți ascund faptul că am discutat subiectul pe care l-ați relatat în presă. A declarat una, dar discuția pe care am avut-o cu el a fost diferită. El trebuie să aibă grijă pentru că riscă asemenea momente. Aici a fost rolul nostru, să-l îndrumăm să facă un pas în lateral, să privească în ansamblu. Nimeni nu are nimic eu el, absolut nimeni. Toți îi dorim binele, mai puțin adversarii cu care jucăm. Fiind vorba de un jucător de viitor important pentru echipa națională. Am simțit că am cu cine să port dialog, am simțit că este receptiv și că își dă seama că a greșit. I-a fost rușine, jenă, nu a putut să privească imaginile cu el”, a mai spus Balaj, potrivit fanatik.ro. 

Comentarii Facebook