Cristi Balaj îl desființează pe Gigi Becali: „Este ultima persoană care poate să ne dea lecții”


Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, l-a desființat pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului, după ce și-a exprimat părerea cu privire la scandalul dintre Dan Petrescu și Louis Munteanu. 

Fostul arbitru a declarat că Becali nu este persoana în măsură să vorbească despre ceea ce se întâmplă la echipa din Gruia. 

Nu e persoana cea mai în măsură atunci când vorbim comportamentul unor oficiali din club față de jucători. Gigi Becali este ultima persoană care poate să ne dea lecții. Istoria nu îl ajută în ceea ce îl privește. Din punctul meu de vedere nu este în măsură să ne dea lecții despre cum ar trebui să se comporte un oficial al unei echipe cu jucătorii din cadrul clubului”, a declarat Cristi Balaj, notează fanatik. 

Reamintim că Gigi Becali a făcut pace cu Neluțu Varga, după ce a fost aspru criticat de patronul echipei din Gruia pentru comentariile făcute la adresa lui Louis Munteanu si Dan Petrescu. Finanțatorul FCSB-ului și-a recunoscut greșeala și l-a telefonat pe Varga să-și ceară scuze.

L-am sunat pe Varga… Dacă omul are dreptate și am greșit… I-am zis 'Băi, tati, iartă-mă, am greșit!'. A zis 'Bine, tati. Să fii sănătos'. El îmi zice mie tot timpul 'tati'. Dacă are omul dreptate, ce să spun, că nu are?”, a declarat Gigi Becali. 


Comentarii Facebook