Sambata 12 Octombrie

Cristi Bălgrădean, fostul jucător de la CFR, dorește să revină în Liga 1. Portarul se antrenează alături de Sănătatea Cluj: ,,Cel puțin două sezoane”


Cristi Bălgrădean nu se gândește la retragerea din fotbal. Portarul, care în trecut a apărat la CFR Cluj se antrenează alături de gruparea aflată în al treilea eșalon al fotbalului intern, Sănătatea Cluj.

Campion cu CFR Cluj, Bălgrădean face antrenamente regulate cu gruparea lui Vasile Miriuță, iar asta pentru că vrea să revină din iarnă la o echipă importantă, potrivit ProSport.

Aflat spre finalul carierei, Cristi Bălgrădean trage tare la antrenamentele celor de la Sănătatea Cluj, convins fiind că poate să revină spectaculos în fotbalul românesc.

Rămas liber de contract după ce s-a despărțit de CFR Cluj, Cristi Bălgrădean nu vrea să renunțe la fotbal. Tocmai de aceea, portarul a ales să se antreneze cu Sănătatea Cluj, acolo unde Vasile Miriuță i-a întins o mână de ajutor și poate să petreacă și timpul liber alături de familie, mai menționează sursa citată.

Totuși, Bălgrădean nu ia deocamdată în calcul să semneze cu formația din Liga 3. Asta chiar dacă Sănătatea Cluj va juca în grupele Cupei României, iar printre adversarele ardelenilor este Farul lui Gică Hagi, dar și Poli Iași.

Cristi Bălgrădean este convins că mai poate evolua la un nivel înalt timp de două sezoane, după ce în acest an s-a despărțit de CFR Cluj.

„Mai fac față cel puțin două sezoane în Superliga”, a fost mesajul transmis de Bălgrădean, care a apărat în carieră doar pentru formații din România.


Comentarii Facebook