Duminica 8 Septembrie

Cum a reacționat Neluțu Sabău după ce a aflat unde se va disputa derby-ul Clujului din etapa a 4-a: „Sper să nu greșesc, ambele cluburi sunt de acord”


Derby-ul ”U” Cluj - CFR Cluj nu se va disputa pe „Cluj Arena” din cauza festivalului UNTOLD. Însă, clujenii se vor putea bucura de meci chiar la ei în oraș, fără necesitatea unei deplasări la Sibiu.

Varianta ”Gruia” au fost luate în calcul de ambele echipe, iar Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ”studenților”, este încântat de propunere.

Antrenorul lui ”U” Cluj crede că arena va fi benefică pentru ambele echipe datorită faptului că suporterii își pot susține cu ușurință echipa favorită.

„Cea mai bună variantă. Nu poți ca astfel de jocuri să le dispuți pe teren neutru, când ai posibilitatea unui stadion plin?! Din câte am auzit, sper să nu greșesc, ambele cluburi sunt de acord. Să vedem ce se poate regulamentar”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul unei conferințe de presă.

Au fost luate în calcul și variantele Sibiu sau Arad, dar s-a ajuns la un numitor comun: Cluj. Oficialii rivalelor clujene au ajuns la un acord să schimbe locul de disputarea al celor două meciuri programate în sezonul regular. Astfel, turul se va disputa pe terenul lui CFR Cluj, iar returul, din etapa 19, va avea loc pe Cluj Arena, gazda tradițională a celor de la U Cluj.

Comentarii Facebook