Cum arată noul parc sportiv, deschis astăzi în Florești, singurul din România cu piste de Dirt Bike și Pumptrack E SUPER modern! FOTO/VIDEO


Astăzi, Parcul Sportiv din comuna Florești, județul Cluj,  și-a deschis porțile, oferind locuitorilor și vizitatorilor o experiență unică, cu facilități moderne și echipamente de ultimă generație. Programul de funcționare al parcului este între orele 9:00 și 22:00, iar noul spațiu promite să devină un loc de referință pentru activitățile sportive din localitate.

Proiectul, inaugurat oficial de primarul Bogdan Pivariu, a atras deja atenția locuitorilor, care au venit în număr mare chiar de la deschidere: Floreștiul este acum singura localitate din România care deține piste de Dirt Bike și Pumptrack la standarde competiționale, gata să găzduiască sportivi de toate nivelurile, de la amatori la profesioniști.

Screenshot 2024-10-26 110642.png

„Sportul are puterea de a schimba lumea”, a declarat primarul Pivariu, subliniind beneficiile majore pe care sportul le aduce comunității. Parcul Sportiv Florești include facilități variate: terenuri de fotbal, baschet, tenis de câmp, beach volei, piste de atletism, trasee pentru ciclism, role și o zonă de calisthenics.

parc 1.jpg

Fotografii de la fața locului surprind spațiile moderne, cu trasee amenajate pentru toate gusturile și nivelurile de performanță, iar feedbackul de la cei care au explorat deja parcul este extrem de pozitiv. Primarul a mulțumit celor care au contribuit la realizarea acestui proiect ambițios, invitând toți cetățenii să vină și să facă parte din noua comunitate sportivă din Florești.

parc 2.jpg

parc 3.jpg

parc 4.jpg

parc 5.jpg

parc 6.jpg

parc 7.jpg

Floreștiul devine astfel un pol important al sportului, contribuind la un stil de viață activ și sănătos pentru toți locuitorii săi!

Comentarii Facebook