,,Dacă ar mai fi încă un milion de Popovici”. Ce spune Ion Țiriac despre gestul campionului olimpic de a strânge o sumă uriașă pentru mai mulți copilași


Ion Țiriac a vorbit despre inițiativa lui David Popovici prin care a reușit să strângă peste 100 de mii de euro pentru a construi o casă pentru 11 copilași.

„Dom’le, eu îmi ridic pălăria în faţa lu’ domnu’ Popoviciu (n.r. se referă la David Popovici) sau lu’ Popescu, Ionescu sau Georgescu, a celor care dau doi lei sau doi euro pentru cei mai nevoiaşi. De acolo vine treaba!”, a spus fostul tenismen. 

El se referă la faptul că Popovici a sprijinit o campanie de strângere de fonduri, organizată de Fundația „Hope and Home for Children”, pentru a ajuta mai mulți copii cu nevoi speciale, aflați în centrul de plasament din Sectorul 5, București, potrivit golazo.

În urma apelului lui David s-au strâns 147.000 de euro în doar 10 zile, iar banii vor fi folosiți la construirea unei case pentru copii. Cei care au donat au intrat apoi într-o tombolă pentru a câștiga echipamentul de premiere purtat de David Popovici pe podiumul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

„Că a strâns (n.r. Popovici) 120.000 de euro este foarte, foarte meritoriu. Dacă ar mai fi încă un milion de Popovici ca să îi punem lângă el să facă ceva, atunci am putea să scoatem şi noi nasul afară. Avem nevoie de exemple. Dumnealui a fost un exemplu când a făcut toate recordurile, când a câştigat la Jocurile Olimpice, e un exemplu din toate punctele de vedere.

Îl cunosc destul de puţin, dar întotdeauna l-am apreciat foarte mult pentru că a făcut ceea ce a făcut şi a rămas totuşi cu picioarele pe pământ. Ăsta e Popoviciu!”, a mai precizat Țiriac.


Comentarii Facebook