Duminica 8 Septembrie

Dan Nistor, atacantul lui U Cluj, l-a pus la punct pe patronul Rapidului, Dan Șucu. ”Baftă în afaceri, că la fotbal nu se pricepe” VIDEO


Dan Nistor i-a dat replica patronului de la Rapid, după ce, în campionatul trecut, acesta insinuase că este suspect modul în care jucătorului lui U Cluj a ratat un penalty cu FCSB.

Iată ce a spus Dan Șucu în luna februarie:

Dacă aș fi paranoic, m-aș gândi că toată povestea cu «omenia» este o metodă de a distrage atenția, pentru a nu ne concentra pe întrebarea: 'Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la U Cluj să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci?'. De asemenea, dacă aș fi patronul echipei respective, aș cere în mod cert explicații”  

Ieri, după meciul cu FCSB din prima etapă a Superligii, în care Nistor a marcat din penalty, reporterul l-a întrebat pe jucătorul lui U Cluj dacă așteaptă scuze de la patronului de la Rapid.

Să fie sănătos patronul de la Rapid. Îi doresc baftă, mai multă baftă în afaceri, că la fotbal din câte văd nu prea se pricepe”, a spus Dan Nistor. 



Comentarii Facebook