Vineri 13 Septembrie

Dan Petrescu a răbufnit. Ce l-a deranjat pe antrenorul de la CFR Cluj: „Te rog frumos, pune-mi altă întrebare, dacă vrei să mai vorbesc”


Dan Petrescu și-a pierdut cumpătul în cadrul conferinței de presă ce a precedat meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani, programat în etapa a 7-a a SuperLigii. Partida poate fi urmărită duminică, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro

Unul dintre jurnaliștii prezenți la conferință l-a întrebat pe tehnicianul grupării din Gruia dacă transferul lui Flavius Iacob (23 de ani) de la Corvinul Hunedoara va rezolva problemele din apărarea CFR-ului, moment în care ”Bursucul” a răbufnit.

„Ce întrebare e asta? E o întrebare aiurea, nu mi se pare, nu, poate dacă reformulezi întrebarea, da, dar așa ce să-ți răspund? Iacob e un jucător bun, a jucat numai în Liga 2, nu a jucat în Liga 1, ce probleme să rezolvăm?

Problemele din apărare au fost doar în campionat. Cei care au fost nu au jucat împreună în viața lor. Cum a zis și Iacob, dacă joacă mâine, când să lucrezi cu el ceva? Are un antrenament și s-ar putea să joace titular. E un băiat tânăr, de perspectivă, sper că, dacă joacă, să facă față”, a fost replica lui Dan Petrescu.

Apoi, antrenorul CFR-ului a fost din nou iritat de o întrebare referitoare la modul în care va pregăti confruntările din faza principală a Conference League.

„Altă întrebare, te rog, te rog eu frumos, care abordare? Noi nu suntem în grupe, ce abordare? Dacă nu suntem calificați, ce întrebare îmi pui? Are logică întrebarea asta? Te rog frumos, pune-mi altă întrebare, dacă vrei să mai vorbesc. Dacă nu, plec. Ai altă întrebare?”, a spus Petrescu.

Comentarii Facebook