Dan Petrescu, după ratarea calificării în Conference League: ,,Valoarea jucătorilor lor e mai mare decât a jucătorilor noştri”


CFR Cluj a fost eliminată din Conference League după un meci slab făcut în Cipru. Pafos a reușit să se impună cu scorul de 3-0, într-un meci în care apărarea lui Dan Petrescu s-a clătinat și a oferit mai multe cadouri echipei adverse. 

După meci, Dan Petrescu a reamintit de valoarea jucătorilor echipei din Cipru și a discutat despre greșelile cruciale care au dus la ratarea calificării. 

"Consider că Pafos a meritat calificarea. Deşi, dacă noi primeam penalty în tur, cred că era mai greu de întors un 2-0. Însă nu vrem să luăm din meritele adversarului şi să dăm vina pe altcineva.

Fundaşii noştri în afară de Camora nu au jucat până acum în cupele europene. Iar nivelul în Europa e un pic mai mare şi s-a văzut, ei au făcut multe greşeli. Iar atunci când faci greşeli meriți să ieşi din competiție. Noi am avut doar vreo 3 ocazii şi dacă fructificam la una dintre ele poate era alt meci", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a continuat cu laudele adresate adversarului care a eliminat CFR-ul din cupele europene.

"Adversarii au jucat azi foarte bine, în timp ce noi nu ne-am adaptat deloc, am greşit o pasă în secunda 10... nu ne-am adaptat nici la teren, nici la vreme, la nimic. Le-am făcut două cadouri în prima repriză, pentru că ei au avut două ocazii, aşa ne-am trezit la pauză conduşi cu 2-0. A fost foarte greu să întoarcem.

Am schimbat şi sistemul, dar n-a ajutat la nimic. S-a văzut că stau mai bine ca noi. Ştiam valoarea jucătorilor lor, au investit mult în străini. Valoarea jucătorilor lor e mai mare decât a jucătorilor noştri şi asta s-a văzut azi pe teren. Pafos e un adversar puternic, sunt sigur că va face multe puncte în grupe, mai ales acasă", a adăugat tehnicianul.

FOTO: Captură de ecran


Comentarii Facebook