Dan Petrescu l-a iertat pe Louis Munteanu. Ce mesaj i-a transmis „Bursucul” înaintea meciului cu Sepsi


Joi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, l-a lăudat pe Louis Munteanu, precizând că este un jucător care știe să facă diferența pe teren. 

L-am înțeles, l-am lăsat să se liniștească, iar după a venit la mine în birou. A venit să își ceară scuze, eu i-am zis: 'Ok, n-am nicio problemă, vorbește cu ceilalți'. Nu e prima dată când mi se întâmplă acest lucru de la un jucător tânăr, care e de mare valoare. Noi avem mare nevoie de el în toate meciurile. E un jucător care face diferența și sunt convins că o va face mereu. Va trebui să aibă o atitudine bună mereu pentru că talent are foarte mult. Sunt convins că va ajunge și la echipa națională și va fi golgheterul României. Cel mai important e să se facă bine cât mai repede și să ne ajute să câștigăm meciuri", a spus Dan Petrescu. 

De asemenea, „Bursucul” a mai precizat că reacția pe care a avut-o, după ce a fost schimbat în ultimele minute de joc în meciul cu Petrolul, a fost normală și că nu a avut nicio problemă cu jucătorul momentului de la CFR Cluj. 

Citește și: Un fost simbol al CFR-ului, în locul lui Dan Petrescu? A jucat peste 100 de meciuri la echipa din Gruia: „Vedem ce va fi”

El n-a înțeles, a crezut că l-am schimbat pentru că nu juca bine. Am vrut să-i explic pe bancă, dar era foarte nervos. E o reacție cumva normală, chiar dacă n-a fost frumoasă, pentru că el vrea să joace fotbal. Eu n-am avut nicio problemă cu el, s-a antrenat mereu excelent, a fost mereu primul la toate testele. Ce a făcut am înțeles. Din prea mare dorință de a juca a suferit, mai ales că d-abia dăduse trei goluri și trei assist-uri la naționala U21. Îl înțeleg într-un fel pentru ce a făcut. Nu m-am supărat nici după meci pe el”, a mai spus Dan Petrescu. 

Reamintim că la meciul cu Petrolul (0-0), antrenorul echipei din Gruia l-a introdus pe Louis Munteanu în minutul 46, dar l-a înlocuit în ultimele minute de joc, jucătorul având o reacție dură la adresa sa. 

Și Louis Munteanu a declarat la conferința de presă de joi că îi pare rău pentru reacția lui nervoasă de la finalul meciului cu Petrolul. Mai mult, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a precizat că un astfel de comportament nu îl caracterizează. 

"Vreau să vorbesc și eu despre ce s-a întâmplat la meciul cu Petrolul. Am vrut să vin în fața dumneavoastră pentru că n-am avut o reacție corectă față de Mister. Vreau să spun și public că îmi pare rău față de Panin, față de Mister, față de colegi și față de toți oamenii din club. N-am avut o reacție bună. A fost o reacție urâtă care nu mă caracterizează. Într-adevăr, am simțit la picior că am o leziune. N-am avut în viața mea o problemă musculară și n-am știut să gestionez situația cum trebuie. Probabil că și d-asta m-a scos Mister din teren - pentru că îmi vrea binele. Știu că el m-a dorit foarte mult aici și cu siguranță nu a vrut să îmi facă rău. Îmi cer scuze față de toată lumea din club. Nu a fost o reacție corectă. Îmi place să câștig, cu mentalitatea asta am fost de mic - să fiu câștigător. Probabil și d-asta am avut această reacție. Îmi pare rău încă o dată”, a declarat Louis Munteanu. 

CFR Cluj va juca astăzi, 25 octombrie, de la ora 21:00, împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, in runda a 14-a din Superliga. Echipa din Gruia se află în acest moment pe locul 3 cu 19 puncte, fiind la 7 puncte distanță de marea rivală „U” Cluj.  


Comentarii Facebook