Dan Petrescu, nesigur înaintea meciului cu Maccabi Petah Tikva: „Încă nu suntem omogeni!”


CFR Cluj are în față un meci extrem de important. Clujenii vor juca joi, 8 august, contra celor de la Maccabi Petah Tikva în manșa tur a turului 3 din Conference League.

Dan Petrescu a prefațat partida împotriva israelienilor în cadrul unei conferințe de presă.

„Până la grupele Conference League mai sunt patru meciuri. Mai e mult de muncă, avem un meci foarte greu mâine (n.r. joi, 8 august), din toate punctele de vedere. Când vii după o înfrângere, e foarte greu să motivezi jucătorii. Mâine este un meci cu o echipă care, prin spiritul lor, au reușit să câștige Cupa Israelului.

Au avut un adversar greu, aproape imposibil, Braga (n.r. israelienii au pierdut cu 0-7 la general) , în turul trecut (n.r. turul II preliminar Europa League).

Sunt foarte motivați. Ce am văzut pe video, patru meciuri, ei au un spirit extraordinar de echipă, au o apărare solidă cu cinci fundași. Va fi un test greu pentru noi. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv.

Au venit jucători târziu, încă nu suntem omogeni. Încă nu avem o echipă clară. Încă nu am reușit să găsim o echipă. Șansele sunt egale mâine, 50-50”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

În cazul în care CFR Cluj va trece de Maccabi Petah Tikva, adversarul din play-off-ul Conference League va fi cel care câștigă din confruntarea dintre CSKA Sofia 1948 (Bulgaria) și Pafos (Cipru).


Comentarii Facebook