Vineri 18 Octombrie

Dan Petrescu, out de la CFR Cluj? Mesajul antrenorului pentru șefii din Gruia: „Am avut ofertă foarte mare”


Dan Petrescu a transmis un mesaj conducerii CFR-ului într-o conferință de presă înaintea meciului cu Petrolul Ploiești. 

„Bursucul” a declarat că a fost ofertat recent, însă nu a dorit să ofere detalii.

Nu știu ce să zic. Am avut ofertă acum o săptămână. A fost foarte mare, nu era din România. Poate să vină oricând ofertă pentru mine, dar eu mi-am dorit tot timpul să fiu la CFR. Dar dacă nu ai rezultate, trebuie să pleci, chiar dacă ai avut în trecut. Nu tot timpul antrenorul e de vină dacă nu sunt rezultate, mai ales în contextul actual în care au plecat mulți jucători de valoare și au venit unii care nu au demonstrat”, a declarat Dan Petrescu. 

„Bursucul” a revenit la CFR Cluj în aprilie 2024, după plecarea de la Jeonbuk din Coreea de Sud. 

În sezonul 2023-2024, sub conducerea lui Dan Petrescu, „feroviarii” au terminat pe locul 3 cu 53 de puncte. În sezonul trecut, CFR Cluj a reușit să câștige 15 meciuri, a remizat de 8 ori și a pierdut 7 meciuri.

CFR Cluj va juca în deplasare, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 21:00, împotriva celor de la Petrolul Ploiești în runda a 13-a din Superliga. Clujenii se află în acest moment pe locul 4 în clasament, cu 18 puncte câștigate. Echipa din Gruia a reușit să câștige până acum 5 meciuri, a remizat de 3 ori și a pierdut tot de 3 ori, având un golaveraj 21:15. 

Comentarii Facebook