Dan Petrescu, părăsit de staff-ul cu care a făcut istorie. Trei secunzi nu vor mai lucra cu antrenorul CFR


Dan Petrescu a fost părăsit, rând pe rând, de toți secunzii importanți, iar ultimul pe listă este Valeriu Bordeanu, scrie digisport.ro. Primul care a părăsit corabia a fost Costin Curelea, care nu l-a mai urmat pe ”Bursuc” în Coreea, la Jeonbuk, preferând să încerce meseria de antrenor principal. În prezent, fostul jucător de la Sportul Studențesc este selecționerul naționalei României U20.

După despărțirea de Jeonbuk, reputatul tehnician a revenit în România, la CFR CLUJ, echipa cu care a avut cele mai bune rezultate din carieră. Însă ceilalți doi secunzi ai săi au preferat să apuce pe drumuri diferite. Bogdan Aldea a anunțat public decizia sa, în timp ce Valeriu Bordeanu a luat o decizie similară, dar a preferat să nu comenteze nimic pe marginea  subiectului. Conform digisport.ro, Bordeanu și Aldea nu s-au mai simțit compatibili cu Petrescu în Coreea.

Bogdan Aldea fusese cooptat în staff-ul lui Dan Petrescu în 2016, pe vremea când ”Bursucul” o antrena pe Kuban Krasnodar. Ulterior, cei doi au mai colaborat la Al Nasr (echipa din Emirate, nu cea din Arabia Saudită) , CFR Cluj, GZ Hengfeng, Kayserispor și Jeonbuk Hyundai, dar acum fostul fotbalist de la Unirea Urziceni a anunțat despărțirea printr-un mesaj scurt, postat pe rețelele de socializare: ”Îți mulțumesc pentru călătoria de 8 ani împreună”.

CFR Cluj se pregătește pentru următorul sezon cu obiectivul de a câștiga titlul. Ardelenii au rezolvat astăzi transferul lui Andrei Artean (30 de ani), mijlocaș care a evoluat ultima oară la Apollon, formație din Cipru.

Comentarii Facebook