Duminica 8 Septembrie

Dan Petrescu și Neluțu Varga refac lotul lui CFR Cluj pentru a se putea bate la titlu! În Gruia ajung trei fotbaliști străini


Clujenii au făcut lista de transferuri și au deja și câteva înțelegeri parafate. Pe lângă Andrei Artean, deja semnat și Adrian Păun, pe care îl așteaptă să se întoarcă din Israel, CFR are și trei fotbaliști străini cu care s-a înțeles deja.

Armend Thaqi, Simao Rocha și Mohammed Kamara sunt fotbaliștii străini care vor ajunge la Cluj Napoca în aceste zile. Cei trei s-au înțeles deja cu oficialii clubului CFR Cluj, scrie prosport.ro.

Armend Thaqi are 31 de ani și vine din Kosovo, de la Ballkani, echipa de unde au mai venit în România și Krasniqi sau Rrahmani. Noul fotbalist al CFR-ului este fundaș dreapta și Dan Petrescu l-a remarcat în dubla cu FC Ballkani din 2022. Thaqi are 5 selecții în naționala Kosovo și 3 titluri câștigate cu fosta sa echipă.

Simao Rocha este considerat urmașul lui Mario Camora la CFR Cluj. Fundașul stânga portughez are 23 de ani și vine de la Pacos Ferreira. Clujenii s-au înțeles cu acesta înainte de revenirea lui Dan Petrescu, profitând de faptul că se afla în ultimele luni de contract cu clubul din liga secundă lusitană. Simao Rocha a fost titularul postului de fundaș stânga la Pacos Ferreira în ultimul sezon, când a bifat 23 de meciuri.

O situație contractuală similară a avut și Mohammed Kamara. Mijlocașul lateral de 26 de ani s-a înțeles cu CFR încă din iarnă. Este internațional liberian, joacă extremă stânga și ultima dată a evoluat pentru Hapoel Haifa. În ultimul sezon a reușit șase goluri și patru pase decisive, în 30 de meciuri. Hatayspor și Astana sunt alte echipe din CV-ul lui Kamara, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook