Vineri 27 Septembrie

Daniel Bîrligea a marcat primul gol pentru FCSB în Europa League: ,,Cred că câțiva colegi de la CFR Cluj s-au uitat și țineau cu mine”


Fostul atacant de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea, a reușit să deschidă scorul pe Arena Națională, pentru FCSB, în primul meci în Europa League.

După ce a debutat pentru ”roș-albaștri” în campionat în remiza cu Petrolul, scor 1-1, atacantul a bifat și prima apariție în Europa League, în meciul contra RFS, scor 4-1.

Acesta a reușit să își treacă numele pe tabela de marcaj, după ce a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 8, sub privirile a peste 30.000 de spectatori.

Întrebat dacă se așteaptă la mesaje de felicitare din partea foștilor colegi de la CFR, Bîrligea a surprins cu răspunsul său.

”(n.r. Ai apucat să îți citești mesajele?) Nu. Nici nu am atins telefonul. (n.r. Care aștepți să fie primul?) De la prietena mea, de la mama. Dar nu cred, pentru că erau aici. Sincer nu știu. (n.r. Te aștepți de la Mogoș?) Mogoș cu siguranță s-a uitat cu inima la gât la meci. Și cred că câțiva colegi de la CFR s-au uitat și țineau cu mine”, a spus Daniel Bîrligea la finalul meciului.

Credit imagine: Getty Images

Comentarii Facebook