Daniel Bîrligea, fostul atacant de la CFR Cluj, și-a făcut bagajele. Ce mesaj are pentru Mircea Lucescu


Daniel Bîrligea și-a făcut bagajele și a decis să plece într-o vacanță, având în vedere că Mircea Lucescu nu l-a convocat la Națională pentru meciurile din Liga Națiunilor. 

Fostul jucător de la CFR Cluj, care acum este om de bază la FCSB, a declarat că o să încerce să-și faca treaba mai bine, pentru a fi convocat la echipa națională. 

O să vedem, eu îmi încerc să-mi fac treaba cât mai bine, să cresc, să ajut echipa și vom vedea. Naționala are antrenorul ei, domnul ia deciziile. Nu e treaba mea să decid dacă trebuie să vin sau nu. Când o să decidă domnul Lucescu că o să merit această convocare o să merg”,  a spus Daniel Bîrligea, potrivit digisport.ro

Până atunci Bîrligea se bucură de câteva zile libere. Atacantul celor de la FCSB a plecat într-o scurtă vacanță la Milano, în Italia, precum se poate vedea în ultima postare de pe rețelele sociale.

25 fotbaliști, 16 care evoluează în străinătate și 9 de la formații din SuperLigă, au primit convocarea pentru acțiunea care începe duminică, 6 octombrie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.


Comentarii Facebook