David Popovici a strâns suma necesară pentru a construi o casă mai multor copii cu dizabilități: ,,Vă mulţumesc pentru generozitate”


David Popovici a anunțat pe o rețea de socializare că a fost depășită suma pe care și-a propus să o adune pentru a construi o casă celor 11 copii cu dizabilități.

 „Vă mulţumesc pentru generozitate, cu adevărat sunteţi mulţi alături de mine şi de copii! Chiar dacă am depăşit suma pe care mi-am propus să o strâng, fiecare donaţie în plus mai pune o cărămidă la casa lor, iar în tragerea la sorţi pentru echipamentul meu de premiere vor intra toate donaţiile făcute până la finalul zilei de 9 octombrie. Haideţi aşadar să fim şi mai mulţi – şi buni, pentru un Bine mai mare!”, a scris sportivul, luni, pe pagina de Facebook.

Suma pe care David Popovici spera să o strângă era de 115.000 de euro, bani din care se va construi o casă familială pentru copii cu dizabilități din ultimul centru de plasament al sectorului 5 din București.

Pentru a realiza acest lucru, Popovici își donează tricoul, bluza, pantalonii de trening și încălţămintea sport, de la JO 2024, iar premiul va fi oferit chiar de el.

Comentarii Facebook