De unde pot achiziționa fanii „U” Cluj bilete pentru derby-ul Clujului. FC Universitatea Cluj a făcut anunțul


Suporterii Universității Cluj pot achiziționa bilete pentru partida de duminică chiar de la casele de bilete de la Cluj Arena.

„Biletele alocate suporterilor echipei noastre în "peluza oaspete" a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” (sectorul 28) și în cele patru sectoare din Tribuna 2, situate înspre galeria noastră, pentru meciul cu CFR vor fi puse în vânzare joi, de la ora 13:00, la casele de bilete de la Cluj Arena, care vor fi deschise în intervalul orar 13:00 - 16:00.

  • Joi, biletele pot fi achiziționate exclusiv de abonații FC Universitatea Cluj din acest sezon, în următoarele condiții:
  • Vânzarea se va face după principiul "primul sosit, primul servit”;
  • Fiecare abonat poate achiziționa două bilete;
  • Plata se poate face doar cash (nu se acceptă plata cu cardul);
  • Abonații sunt rugați să aibă asupra lor un act de identitate și abonamentul pentru sezonul actual”, anunță FC Universitatea Cluj. 

Doar în cazul în care biletele alocate suporterilor noștri nu vor fi epuizate în ziua de joi, dedicată exclusiv vânzării către abonați, vânzarea va continua vineri, când orice suporter al Universității va putea să își achiziționeze un bilet, pe principiul primul venit, primul servit, mai anunță clubul. 

Comentarii Facebook