Duminica 8 Septembrie

Din pasiune pentru fotbal: Un clujean a strâns o colecție impresionantă, peste 200 de tricouri semnate de fotbaliști români: ,,A meritat fiecare bănuț"


Un clujean este cel mai înfocat suporter! Tânărul din Gherla are o colecție impresionantă, peste 200 de tricouri semnate de fotbaliști români.

Simon Zsolt a strâns o colecție uimitoare de tricouri purtate și semnate de fotbaliști. 

Hobby-ul său a început acum 5 ani, după un meci al naționalei cu Malta, unde, după antrenamentul oficial al echipei i-a rugat pe jucători să-i semneze un tricou, potrivit gherlainfo.ro.

Tânărul a strâns în jur de 230 de tricouri, cele mai multe de la CFR Cluj, tânărul fiind printre suporterii echipei din Gruia. 

,,160 de tricouri ale jucătorilor de la CFR Cluj, al cărui fan infocat sunt din anul 2011, iar restul de 70 de tricouri sunt primite de la Ianis Hagi, de la echipa națională, dar și de la echipele la care a evoluat el ca și jucator” a explicat Simon Zsolt pentru sursa citată.

Acest hobby nu este însă ieftin, bărbatul spune că întreaga colecție l-a costat zeci de mii de euro. 

„Hobby-ul meu este destul de costisitor. Am cheltuit până acum în jur de 25.000 de euro. Dar a meritat fiecare bănuț!”, a explicat tânărul.

Vești bune pentru cei care sunt interesați de colecția tânărului! Acesta plănuiește, în viitor, să deschidă un mini-muzeu unde să poată să-și expună toate tricourile. 

„Planul meu pentru viitor este să deschid, împreună cu un prieten de-al meu, care are același hobby, un mini muzeu, sau gen o cafenea în Gherla sau Cluj-Napoca, unde lumea să poată admira tricourile purtate de jucatorii români!”, a explicat Simon Zsolt.

Sursă Foto: gherlainfo.ro

Comentarii Facebook