Doi fotbaliști de la Universitatea Cluj, convocați la echipele naționale: „Mult succes!”


Doi jucători de la U Cluj au fost convocați la echipele lor naționale. Vadim Rață va disputa două meciuri amicale alături de naționala Moldovei, aceasta fiind prima convocare după transferul la ”U”.

Reprezentativa țării vecine se va duela cu Cipru pe 8 iunie, de la ora 19:00, iar pe 11 iunie, de la ora 18:00 va primi vizita Ucrainei, viitorul adversar al României de la Campionatul European. Cu Vadim Rață căpitan, naționala Moldovei a fost aproape de calificarea la Campionatul European din această vară.

De asemenea, portarul Universității Cluj, Edvinas Gertmonas a fost convocat în naționala Lituaniei pentru Cupa Baltică, turneu la care mai participă Estonia, Letonia și Insulele Feroe. În semifinale, Lituania se va duela cu Letonia. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00. Cealaltă semifinală, dintre Estonia și Insulele Feroe va avea loc tot sâmbătă, de la ora 19:00.

„În cele 28 de ediții disputate din 1928 până în prezent, Lituania a câștigat de zece ori trofeul Cupei Baltice, fiind al doilea în clasamentul câștigătoarelor după Letonia, care a triumfat de 13 ori. Mult succes, Edvinas!”, a transmis FC Universitatea Cluj. 

Comentarii Facebook