Doi suporteri rivali s-au bătut înainte de derby-ul Clujului, după ce un fan al Universității a ajuns în zona fanilor CFR - VIDEO


Înainte de începerea derby-ului dintre CFR și Universitatea, doi suporteri rivali s-au bătut. Evenimentul a fost rapid aplanat de oamenii care asigură ordinea, scrie sportulclujean.

Un fan al a Universității cu tricou alb-negru a ajuns, nu se știe cum, în zona dedicată fanilor lui CFR de la tribuna a doua. Acesta a avut un dialog aprins cu mai mulți fani CFR și la un moment dat a încercat să îl lovească pe unul dintre ei mai în vârstă, însă a fost rapid oprit de stewarzi și înlăturat din zona respectivă.

Firma de pază a intervenit rapid și a restabilit ordinea. Nu au fost alte incidente și nu a degenerat într-o bătaie generală, potrivit sportulclujean.

Un alt incident a avut loc aproape de masa presei

Fanul lui „U” Cluj a fost singur in acel sector de la tribuna 2 în mijlocul galeriei feroviare.

Un alt incident a avut loc tot la tribuna a doua și l-a avut în prim-plan pe directorul firmei de pază Safe Security, Adrian Rus, care a vrut să sară la bătaie după ce a primit o pungă de popcorn in față în urma unui dialog aprins cu un grup de fani. A fost rapid calmat de restul stewarzilor.

Lucrurile s-au aplanat rapid și în acest incident, potrivit sursei menționate anterior.

FOTO: Captură sportulclujean.

Comentarii Facebook