Drama transferului lui Louis Munteanu s-a încheiat. Italienii anunță suma uriasă pe care CFR a plătit-o pentru atacantul român


După mai multe săptămâni în care atacantul central legitimat la Fiorentina a fost dorit de mai multe echipe, publicația italiană La Nazoine anunță că CFR Cluj a ajuns la un acord cu Louis Munteanu.

Cele două cluburi ar fi ajuns la un acord pentru o sumă de transfer uriașă pentru România, 2.5 milioane de euro!

Salariul lui Louis Munteanu este, de asemenea, mare, 30.000 de euro pe lună, și va crește cu câte 5.000 de euro pe durata celor cinci ani de contract. Astfel, în anul 5 la CFR Cluj, Louis Munteanu ar ajunge să câștige 50.000 de euro pe lună.

Și FCSB l-a vrut în această vară pe Louis Munteanu și a făcut o ofertă de două milioane de euro. Fiorentina era dispusă să accepte propunerea clubului lui Gigi Becali, dar jucătorul nu a dorit să semneze cu FCSB.

Dacă mutarea se va concretiza, Louis Munteanu ar deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istoria lui CFR. Clujenii au plătit mai mult doar pentru aducerea lui Christian Fabbiani, cumpărat cu 3 milioane de euro de la Lanus, în 2007.

CFR Cluj a plătit tot 2.5 milioane de euro pentru transferul lui Alvaro Pereira de la Argentinos Juniors, din 2008, potrivit digisport.ro.


Comentarii Facebook